×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nya ändringar i Enerics Assembly-lag – striker in

1
Eneric har fortsatta problem med sin femma för det finska LAN:et Assembly som spelas under helgen. Spelare har ändrat sig och laget fått utstå ändringar fram och tillbaka. Det började med att man fick ta in hibb som ersättare för fury som inte kunde åka på grund av studier. Dagen efter kastade dock seAzon in handduken då han, enligt kylie, tröttnat på CS.
I och med att fury vid det läget kommit fram till att han trots allt kunde åka ställde man in sig på att åka med sitt ursprungliga lag, fast med hibb som ersättare för seAzon istället för fury. Återigen fick man emellertid ett nekande besked från fury med studier som orsak.

Man har nu, vilket är det senaste som hänt, hittat ersättare i form av välkände striker.
    Eneric
    keiz
    kylie
    floreNz
    hibb
    striker
Om det blir fler turer från laget återstår förstås att se. Det som talar emot är helt enkelt att man rimligtvis inte borde hinna med så många fler spelarbyten med tanke på att man åker om två dagar.

161 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 161 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..