×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

dsn: Archi kommer alltid finnas i våra hjärtan

1
För lite mindre än två timmar sedan offentliggjorde fnatic sitt senaste spelarbyte i 1.6-laget och när Archi efter mer än tre år i fnatics femma får lämna brusar känslorna upp hos dsn.

dsn: Vi är glada att han berättade det innan det var för sent
Det var det riktiga livet som ledde till att Archi lämnade sin plats i laget; att sitta framför datorn och träna CS hade under den senare tiden inte varit något han funnit nöje i och till slut berättade han sina känslor för lagkamraterna. Hos dsn hittar man dock ingen fientlighet.

– Vi är alla fortfarande vänner och vi har ingen fiendskap gentemot honom, vi är bara glada att han berättade hur han kände innan det var för sent. Att förlora två av de spelare som har spelat i laget mest är tufft, men ins och Archi kommer alltid ha en plats i våra hjärtan. Vi har gått igenom bra och dåliga tider tillsammans och jag tror att alla är glada med hur bra vi kommer överens.

Lagets manager Sam Mathews berättar att efter framgångssagans slut i 2008 var förändringar nödvändiga.
– 2009 blev ett år av förändring, vilket ledde oss till att låta två av de mest talangfulla spelarna i Sverige gå. Gux har bevisat sig själv i Blank som en extremt skicklig spelare och med hjälp av fnaticspelarna hoppas vi kunna göra honom till en världsklasspelare som för laget längre än vad det någonsin gått.

Knivigt läge inför CeBIT och Extreme Masters
Förändringarna kommer bara en vecka innan europafinalerna och de globala finalerna i Extreme Masters, där både Blank och fnatic är aktuella. Medan Blank lämnas en spelare kort berättar Gux att det blir svårt även för fnatic när man har en sån kort tid på sig att träna.

– Jag hoppas att resten av laget redan har spelat ihop sig med GeT_RiGhT så att jag endast behöver anpassa mig till lagets spelstil och jag hoppas att det inte ska bli för svårt. Om vi får individuell förberedelse och får en bra start tror jag att vi kommer få stor framgång i Extreme Masters.

Vidare berättar Gux att han känner till GeT_RiGhTs spelstil sedan tiden då han spelade för Blank och menar att det kommer hjälpa honom bli ihopspelt i laget. Likadant lät det inte när Blank i somras med ett gemensamt beslut beslöt sig för att kasta ut GeT_RiGhT ur laget.

Intervjuer och offentliggöranden med och från alla parter förutom Archi går att hitta på fnatics hemsida.

123 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 123 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..