×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Sveriges bästa CS-spelare 2007: f0rest

1
Omröstningen om årets svenska spelare 2007 är som avslutad och vinnare om nästan 14 000 personer får bestämma är fnatic-stjärnan f0rest, som haft ett bra år med fnatic.

– Känns bra att ha vunnit i år igen, men jag är själv missnöjd med mina prestationer i år då jag kunde spelat så mycket bättre, kommenterade tydligen fortfarande hungrige f0rest utmärkelsen, som han vann med knappt en tredjedel av rösterna.

Bakom fnatics f0rest placerade sig en radda SK-spelare. SpawN, som hade en stark avslutning på året, var en stark tvåa medan hans lagledare walle följde på tredjeplatsen och fortfarande uppåtgående allen knep fjärdeplatsen. Reserven GeT_RiGhT överraskade på femteplatsen före hälften av de ordinarie spelarna i Sveriges två topplag.

Ettan f0rest röstade själv på sin lagledare cArn, som trots en hel del hyllningar under året "bara" fick fem procent av rösterna:

– Jag är väldigt förvånad över att cArn inte har fått mer röster än vad han har, då han har gjort ett utmärkt jobb 2007. Han har gjort ett grymt jobb både som ingame-leader och individuell spelare.
Sveriges bästa CS-spelare 2007

1. f0rest (31 %)
2.   SpawN (19 %)
3.   walle (11 %)
4.   allen (8 %)
5.   GeT_RiGhT (6 %)
6.   cArn / Tentpole (5 %)
8.   dsn (4 %)
9.   face (3 %)
10. Archi / ins / RobbaN (2 %)

423 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 423 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..