×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Även astralis missar CSCL-finalerna – ersättare klara

1
Igår meddelade Begrip.ru att man missar finalspelet i ESL CSCL som ska äga rum i Tyskland i helgen på grund av att man inte lyckats skaffa visum. Idag kom nästa bakslag för turneringen: astralis kommer inte heller. Någon anledning är dessvärre inte känd ännu och astralis själva har inte gjort något officiellt uttalande alls.
Vi ställde frågan om vad anledningen till att astralis inte skulle delta var till spelaren bloodR och fick svaret att han var på väg till ett lagmöte för att få reda på det själv. Av detta torde man kunna dra slutsatsen att det var astralis ledning som tagit beslutet och inte spelarna. bloodRs respons på den spekulationen blev "something like that". Förhoppningsvis får vi veta mer när astralis själva vet mer.

Begrip.rus och astralis ersättare blir hursomhelst lagen som de bägge slog för att ta sig till finalspelet: tyska mTw och man1a från Bulgarien. Det blir med andra ord en inte allt för intressant tillställning med endast fnatic och Mousesports som högprofillag, för även om både mTw och man1a har presterat bra mot topplag har de långt ifrån samma stjärnstatus som de två förstnämnda.

Deltagarlistan för LAN-finalerna i ESL CSCL ser nu ut så här:
fnatic
Mousesports
mTw
man1a

56 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 56 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..