×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

ACON

Sista kvalet till Yalla! Cup nu i helgen — 50 000 kronor i prispotten

1
Lördag, 21 december, startar det sista kvalet till Yalla! Cup. På spel står en plats i kvalfinalen som senare kommer att leda till LAN-finaler som spelas på Inferno Online. Missa inte din chans att tävla om prispotten på hela 50 000 kronor.
Efter sju veckor av kval är det nu dags för det sista kvalet till Yalla! Cup. Totalt 50 000 kronor står på spel när LAN-finalerna avgörs på Inferno Online. Innan dess måste dock själva kvalfinalen spelas. Det är alltså den sista platsen till kvalfinalerna som du nu kan knipa.


Förutom detta står även 95 000 Faceit Points på spel i kvalet. Själva kvalfinalen 4 januari, där kommer de fyra bästa lagen ta sig vidare till LAN-finalerna. Dessa spelas på Inferno Online den 18 januari.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..