×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Poffen vidare till kvalfinal av Yalla! Cup — endast två platser återstår

1
Det sjätte kvalet till Yalla! Cup avgjordes i helgen. Totalt 30 lag kämpade om en plats i kvalfinalerna av turneringen. Det vinnande laget blev Poffen. I och med detta återstår endast två platser kvar till kvalfinalerna av Yall! Cup 2019. Anmäl dig nu och tävla om 50 000 kronor.
Det återstår nu endast två platser kvar till kvalfinalerna av Yalla! Cup 2019. Det sjätte laget till kvalfinalen blev Poffen som under helgen säkrade sin plats. Detta efter att de gått obesegrade genom hela kvalet för att tillslut vinna mot Kombucha i finalen.


Yalla! Cup har hela 50 000 kronor i prispotten och kommer dessutom att avgöras på LAN. Dessa LAN-finaler kommer att avgöras på Inferno Online som spelas den 18 januari. Förutom prispotten på 50 000 kronor så står även 90 000 Faceit Points på spel i varje kvalomgång.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..