×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

ACON

Spinboat vidare till kvalfinalerna av Yalla! Cup

1
Under helgen spelades det fjärde kvalet till Yalla! Cup 2019. Efter en otroligt spännande final av kvalet var det tillslut Spinboat som lyckades vinna och säkra en plats i kvalfinalen med 19-17.
Hälften av platserna till kvalfinalen av Yalla! Cup 2019 är nu satta. Detta efter att Spinboat under helgen vunnit det fjärde kvalet till turneringen. De tog sig lätt genom hela kvalet fram till finalen där tindernation ställde upp till kampen. Matchen som spelade på Overpass gick hela vägen till overtime men det var tillslut Spinboat som kunde säkra vinsten med 19-17.


De ansluter sig till det tre andra lagen som redan kvalat in till kvalfinalerna, Esportsadviser, Valorix Esport och Falkn. Nu återstår endast fyra platser till kvalfinalen. De fyra lagen som presterar bäst i själva kvalfinalen går vidare till LAN-finalen som spelas på Inferno Online den 18 januari. Där kommer de att tävla om prispotten på 50 000 kronor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..