×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Nästa Yalla! Cup-kval nu på lördag — endast fem platser kvar till kvalfinalen

2
50 000 kronor står på spel i finalerna av Yalla! Cup 2019. För att avgöra vilka lag som går vidare till Inferno Online spelas onlinekval och nästa är redan nu på lördag, 23 november. Det lag som vinner veckans kval ansluter sig till Esportsadviser, Valorix och FALKN i kvalfinalerna.
Nu på lördag, 23 november, är det dags för det fjärde kvalet till Yalla! Cup 2019. I turneringen står hela 50 000 kronor på spel. Hela turneringen kommer dessutom att avgöras på LAN, närmare bestämt Inferno Online. Laget som vinner veckans kval tar sig vidare till kvalfinalen som spelas den 4 januari. Förutom prispotten på 50 000 kronor så har även varje kval 95 000 Faceit Points.


Hittills har tre stycken lag säkrat en plats i kvalfinalen. Esportsadviser säkrade den första platsen efter en väldigt stabilt kval. I den andra veckan fick vi Valorix Esport säkra sin plats och i den tredje veckan blev det FALKN som blev klara för kvalfinalen. Anmäl dig nu för att få en plats du också!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..