×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

FALKN vinner tredje kvalet till Yalla! Cup

1
Under lördagen spelades det tredje kvalet till Yalla! Cup 2019. Hittills hade två stycken lag säkrat sina platser i kvalfinalerna av turneringen, Esportsadviser och Valorix. Laget som nu ansluter sig till dem blir FALKN efter en jämn final mot Soyboysxp.
Efter två veckor av Yalla! Cup hade Esportsadviser och Valorix Esport säkrat varsin plats i kvalfinalerna. Under lördagen skulle även ett det tredje laget avgöras. Förutom platsen i kvalfinalen stod även hela 95 000 Faceit Points på spel under veckans kval. Det blev tillslut Fragleague-laget FALKN som lyckades vinna det tredje kvalet av Yalla! Cup.

I finalen ställdes de mot Soyboysxp på Inferno som startade starkast. FALKN kämpade dock tillbaka och fick med sig åtta rundor till sidbytet. Soyboys vann dock även den andra pistolrundan och kunde återta ledningen i matchen. Men FALKN var det starkare laget och säkrade vinsten med 16-13. Nu återstår endast fem platser till kvalfinalen av Yalla! Cup! 2019.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..