×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Andra kvalet till Yalla! Cup spelas på lördag — 50 000 kronor i prispotten

1
Det andra kvalet av Yalla! Cup 2019 spelas nu på lördag, 9 november. Hela 50 000 kronor står på spel över hela turneringen och dessutom kommer allt avgöras på Inferno Online. Förutom står även 95 000 Faceit Points på spel under varje kval.
Under förra veckan fick vi se Esportsadviser säkra en plats i kvalfinalen av Yalla! Cup. Nu på lördag, 9 november, kommer det andra kvalet att spelas. Alla får vara med och tävla så länge majoriteten av spelarna i laget kommer från Sverige. Laget som vinner kvalet under lördagen kommer att säkra en plats i kvalfinalen där de fyra bästa lagen går vidare till LAN-finalerna på Inferno Online.

Förutom chansen att kvala vidare till kvalfinalen står även 95 000 Faceit Points på spel där det vinnande laget får hela 50 000. Så om du är sugen på en chans att vara med och tävla om 50 000 kronor eller bara vill fräscha upp ditt inventory med skins från Faceit shoppen så borde du anmäla dig till Yalla! Cup 2019.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..