×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Danmark

Dopexx vinner Yalla! Cup

1
Det blev dansk seger i Yalla! Cup. Dopexx kunde lätt ta sig genom slutspelet och även vinna finalen mot Brutalis med 2-0, 16-13 på Mirage och16-7 på Inferno.
Danmark hade redan säkrat vinst i Yalla! Cup då båda lagen i finalen var danska. Matchen stod mellan Brutalis och Dopexx. Första kartan, Mirage blev den jämnare av de två kartorna. Dopexx startade starkast genom att vinna åtta raka rundor och fick tillslut med sig 12 rundor i sidbytet. Efter det började Brutalis dock komma tillbaka och fick matchen till 13-14 innan Dopexx stängde kartan med 16-13.

Den andra kartan blev verkligen inte lika jämn som den första. Återigen var det Dopexx som startade bäst och vann pistolrundan som två rundor direkt därpå. Efter en förlorar runda så fortsatte de vinna och fick matchen till 10-1 innan Brutalis kunde säkra sin andra runda, 11-4 i halvtid. Brutalis fick en bra start på den andra halvan genom att vinna tre raka rundor. Det var dock de sista rundorna de fick och Dopexx vann kartan med 16-7. Därmed vann de även Yalla! Cup och 25 000 kronor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..