×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Norden

Slutspelet av Yalla! Cup startar idag

1
Idag klockan 13:00 startar slutspelet av Yalla! Cup. Två stycken bäst-av-tre-omgångar kommer att sändas och som vanligt är det Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Lind som sätter ton på sändningen, denna gången från vår studio i Stockholm.
Alla kvalen av Yalla! Cup är nu färdigspelade. Med detta kommer nu slutspelet starta. Totalt åtta lag har kvalat sig in för att möta upp med de bästa åtta lagen från Fragleague. Idag så kommer 16 lag att bli fyra.

Första matchen startar klockan 13:00 och som vanligt så kommer Alexander "Zeweig" Lind och Lucas "Tenshi" Collard att sätta ton på de två bäst-av-tre matcherna som kommer att sändas live från Twitch.tv/Fragbite.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..