×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Lavidaloca vidare till slutspelet av Yalla! Cup — endast två kval kvar

2
Den näst sista laget till slutspelet av Yalla! Cup är nu klart. Det blir svenska L0cos som plockade platsen efter en otrolig 1on4 den sista rundan av Alexander "redzy" Johansson. Nu återstår det endast två kval, tisdag 26 februari och torsdag 28 februari.
L0cos är vidare till slutspelet av Yalla! Cup. Detta efter tre kartor mot danska Green69 där två av kartorna gick till övertid. Green69 lyckades tvinga den första kartan, Mirage, till övertid och vann den tillslut med 19-16. I den andra kartan fick återigen L0cos chansen att avsluta matchen i ordinarie tid men danskarna fick även denna kartan, Overpass, till övertid, det blev dock L0cos som vann kartan. Den sista kartan blev train och ännu en gång fick L0cos chansen att avsluta matchen innan övertid. Det såg ut som de skulle bli svårt när Alexander "redzy" Johansson hamnade i en 1on4-situation. Denna lyckades han dock vinna vilket går att se i videospelaren över texten.

Nu återstår det endast en plats till slutspelet. Två veckokval, tisdag 26 februari och torsdag 28 februari, kommer att spelas för att avgöra vilka åtta lag som kommer slåss om platsen. Anmäl dig och ditt lag för att vara med och tävla om prispotten på 50 000 kronor.


SverigeLavidaloca
Alexander "redzy" Johansson
August "shadyb" Blomen
SverigeRobert "dolkenn" Wennerlund
SverigeGustav "pulan" Andersson
SverigeNoah "nauz" Levai

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..