×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Norden

Hukka vidare till Yalla! Cup-slutspel

1
Under lördagen spelades den femte veckofinalen av Yalla! Cup. Laget som tog sig vidare blev Hukka och därmed har det första finska laget tagit sig vidare till slutspelet av Yalla! Cup.
Den femte veckofinalen Yalla! Cup spelades i helgen och vi fick se det först finska laget ta sig vidare till slutspel, Hukka. De ställdes i finalen mot svenskarna Winwin. Den första kartan, Mirage, blev en kort historia. Det finska laget tog snabbt kommando över matchen och släppte det aldrig. De fick med sig elva rundor på sin CT-sida och tappade efter det inte en enda runda och vann kartan med 16-4.

Den andra kartan, Cache, blev en betydligt jämnare historia. De fick en starkt CT-sida där de fick med sig tio rundor. Det blev dock Winwin som tog den andra pistolrundan och de två rundorna därefter. Efter lite rundor fram och tillbaka stod det helt plötsligt 15-10 till det finska laget. Då började Winwin komma tillbaka lite. Efter många jämna rundor stod det 15-14 men då stängde Hukka matchen med 16-14.

Hukka
FinlandElfern
Finlandjemi
Finlandirkoeesi31
Finlandchoco
Finlandmikavapenluri

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..