×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Norden

Dopexx tar sig vidare till slutspelet av Yalla! Cup

1
Den fjärde veckofinalen av Yalla! Cup spelades under lördagen och efter fem raka kartor blev det Dopexx. Detta innebär att det första danska laget har tagit sig vidare till slutspel.
Yalla! Cups fjärde vecka avslutades under lördagen med veckofinalen. Vi fick för första gången se ett danskt lag, Dopexx, ta sig vidare till slutspelet som spelas i början av mars. De tog sig snabbt igenom slutspelsträdet med säkra vinster genom hela lördagen. I finalen ställdes de mot DBlol och den första kartan blev Cache. Efter lite rundor fram och tillbaka kunde vi se Dopexx ta kartan med 16-9, trots att det var DBlols val av karta. Den andra kartan blev Inferno och denna gången blev det en jämnare kamp. Dopexx kunde tillslut stänga kartan dock efter en fin sista runda av Berthel "Typos" Nielsen.


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..