×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

GangsRat vinner tredje veckofinalen av Yalla! Cup

1
Den tredje veckan av Yalla! Cup är färdigspelad och nu har ännu ett lag kvalat sig in till slutspelet, GangsRat. Laget med Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Tim "nawwk" Jonasson Från X6tence Galaxy vann finalen över OS med 2-0.
Under lördagen avgjordes den tredje veckofinalen av Yalla! Cup. Vi fick i finalen se mixlaget GangsRat med X6tence Galaxy-spelarna Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Tim "nawwk" Jonasson ställas mot OS. Första kartan blev Overpass och det blev en jämn kamp. GangsRat kunde tillslut ta kartan med 16-14. Den andra kartan blev Mirage och denna gången blev det inte lika jämnt. GangsRat krossade OS och vann kartan med 16-3

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..