×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Norden

Soyboysxp tar sig vidare till Yalla! Cup-slutspelet

2
Efter ett otroligt spännande slutspelsträd står det nu klart att Soyboysxp blir det andra laget till slutspelet av Yalla! Cup. De är nu med och kämpar om prispotten på 50 000 kronor.
Under lördagen spelades den andra veckofinalen av Yalla! Cup. Åtta lag kämpade om den andra platsen till slutspelet och chansen att tävla om prispotten på 50 000 kronor. Det laget som gick segrande ur veckofinalen blev Soyboysxp. De började sin resa mot finalen genom att ställas mot det danska laget Sorby. Matchen som utspelade sig på Mirage blev en jämn historia som Soyboysxp tillslut lyckades plocka hem på sista rundan, 16-14 till svenskarna. I semifinalen fick Skii. Även den matchen blev en spännande historia. Kartan som skulle spelas blev Cache och denna gången fick Soyboysxp lite mer andrum, närmare bestämt en runda, 16-13 och en finalplats säkrad.

Under finalen ställdes de mot VsV som tidigare slagit ut både Ahaa och Overdogs. Laget som dels består av två spelare som spelade i Top Divison av Fragleague, Zer och Sapeck, ställde upp till en bra match. Matchen startade på Cache och det startade tufft för Soyboysxp. Trots en otrolig 1on4 av Limpilainen på A-siten var det VsV som kunde plocka hem första kartan med 16-11. Andra kartan, Mirage, blev en mycket kortare historia. Soyboysxp lyckades plocka hem kartan med starka 16-6. Den avgörande kartan blev Inferno. Denna gången var det VsV som startade starkt och lyckades ta 10 rundor under första halvan. När lagen väl bytte sida blev det dock en helt annan historia. Då var det istället Soyboysxp som vände på skeppet och släppte endast en runda ifrån sig, 16-11 och en slutspelsplats säkrad.


SverigeSoyboysxp
SverigeMARCUS
SverigeBlandfers
SverigeQuadez
SverigePonkus
SverigeLimpilainen

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..