×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Norden

Andra veckan av Yalla! Cup startar idag — anmäl dig nu

1
Klockan 19:00 är det äntligen dags för andra veckan av Yalla! Cup att dra igång. Dagens matcher kommer även att kommenteras av Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Lind.
Under lördagen stod det klart att lotb blev det första laget att ta sig vidare till slutspelet av Yalla! Cup. Idag är det återigen dags för ett nytt kval. Klockan 19:00 startar kvalet och anmälan är öppen. Totalt åtta lag kommer ta sig vidare till veckofinalen där de möter de åtta bästa lagen från torsdagens kval.


Dagens matcher kommer även kommenteras av succéduon från Fragleague, Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Lind, på Fragbites twitchkanal.

Lucas
Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "Zeweig" Lind

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..