×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

lotb vinner första veckofinalen av Yalla! Cup

2
Första veckofinalen av Yalla! Cup är färdigspelad. Totalt 16 lag hade kvalat sig in för att försöka kvala sig vidare till slutspelet. Till slut stod laget lotb som vinnare utan att ha förlorat en enda karta.
lotb började sin resa i veckofinalerna med att möta danska ggez på Inferno. Detta blev faktiskt den jämnaste kartan för lotb under hela dagen med ett slutresultat på 16-13. Efter det var det dags för kvartsfinal. Med danskarna avklarade hade lotb endast svenska lag framför sig i slutspelsträdet. Matchen skulle även den spelas på Inferno. Denna gången blev det en lättare historia för Lucas "LBNS" Bauermeister och kompani som plockade hem kartan med 16-9.

Semifinaldags för lotb som ställdes mot Gloria Victis, ännu en gång på Inferno. Även denna matchen blev lätt för grabbarna i lotb som vann matchen med 16-8 mot Astor "CEYN" Carlsson och kompani. Nu var det äntligen dags för final för lotb där de skulle ställas mot Alfred "RuStY" Karlsson och hans cataleya. Denna gången fick lotb inte lyxen att spela Inferno, utan matchen skulle avgöras på Cache, Nuke och Train. Den sista kartan behövdes dock inte spelas då lotb tog hem matchen med säkra 2-0. 16-7 på Cache, mycket tag vare storspel av Filip "Goffeee" Gauffin som tog ner fyra cataleya-spelare i sista rundan, och 16-5 på Nuke.
1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..