×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Norden

Anmälan till första Yalla! Cup-kvalet är öppen — 50 000 kronor i prispotten

3
Du och ditt lag kan nu anmäla er till det första kvalet för Yalla! Cup. Turneringen som anordnas i samarbete med Yalla! är helt öppen för alla nordiska lag och har 50 000 kronor i prispotten. Nu har anmälan till första kvalet öppnat.
Fragbite kan, i samarbete med Yalla!, stolt presentera Yalla! Cup, en turneringen med hela 50 000 kronor i prispotten. Turneringen kommer spelas över åtta veckor med start den 8e januari. Två kvalomgångar spelas varje vecka där åtta lag kvalar från varje kval går vidare till en veckofinal. De lagen som vinner sina respektive veckofinaler kvalar sig vidare till slutspelet där de sluter upp med de åtta bästa lagen från Fragleague.


Turneringen är helt öppen för nordiska lag. Så länge majoriteten av spelarna kommer från norden är det fritt fram att anmäla sig.

Spelschema
Spelschema


Prispott

Team 1: 25 000 SEK
Team 2: 15 000 SEK
Team 3: 10 000 SEK

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..