×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

fightclub vinner Yoggi Yalla Cup över Atleterna

2
Av 1 577 deltagande lag har nu årets Yoggi Yalla Cup-vinnare korats. fightclub började sin resa mot finalen i det femte kvalet inför Yoggi Yalla Cup 2017, för att sedan ta hem finalen över Atleterna 2-0. 19-16 på Mirage och 16-7 på Inferno.
Efter två heta semifinaler, som skickade hem #FREEIBP och favoriterna i Crowns Esports Club, ställdes Atleterna mot fightclub i Yoggi Yalla Cup-finalen.

Den första matchen tog plats på Mirage, vilket var fightclubs kartval men det var Atleterna som tog en snabb ledning 5-0. När Robin "robiin" Sjögrens femma väl kom in i matchen ställdes Atleterna mot väggen och de tvingades genomlida en oerhört jämn match.

Matchen, som var jämn från början till slut, gick till övertid efter att Saif "sayfisac" Jibraeel fått två snabba kills och planterat bomben. Lagen fortsatte kämpa, men när det stod 16-16 fightclub kontrollen och vann tre rundor i rad för att säkra kartan, 19-16.

Finalens andra karta, Inferno, började bra för Atleterna som inte bara löste pistolrundan utan även rundan därefter. Det tog dock inte lång tid innan fightclub kom in i matchen för att än en gång göra det jobbigt för Hugo "HugoXD" Hallgrens lag.

I runda tolv öppnade Erik "xole" Medström med två frags, tätt följt av två från Rasmus "Baltec" Torstensson och Atleterna visade på ett oerhört samspel. Vid halvtid stod det, trots allt, 10-5 till fightclub.

Den andra halvan började med tre snabba frags från Linus "b0bbzki" Lundqvist i pistolrundan. Trots djärva försök från Atleterna, var det fightclub som stängde kartan, 16-7. Vinsten innebär att fightclub plockar hem 25 000 kronor samt titeln Yoggi Yalla Cup 2017.

Sverige Atleterna vs. Sverige fightclub
Atleterna: HugoXD, XOLECOYG, Plopski, Baltec, MKN
fightclub: Konshi, robiin, sayfisac, b0bbzki, BENDJI


"Denna vinst känns bra, spelat med ett gäng fett skönt folk så de blir inte bättre. Hoppas på fler vinster i framtiden, matchen i sig var enkel jag spelade kanske inte mitt bästa game men det var roligt", berättade Lundqvist för Fragbite efter vinsten.

Yoggi Yalla Cup 2017

1. Sverige fightclub (25 000 SEK)
2. Sverige Atleterna (12 500 SEK)
3-4. Sverige Crowns Esports Club (6250 SEK)
3-4. Sverige #FREEIBP (6250 SEK)

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..