×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Final i Yoggi Yalla Cup — Atleterna möter fightclub

1
fightclub slår ut Crowns Esports Club ur Yoggi Yalla Cup 2017 2-1, 16-9 på Cache, 6-16 på Train och 16-11 på Cobblestone. De avancerar till finalen där de möter Atleterna.
Tidigare under dagen vann Atleterna 2-0 över #FREEIBP, och avancerade därmed till kvällens final i Yoggi Yalla Cup 2017. André "rich" Åkerblom och Viktor "vuggo" Jendeby fortsatte leda tittarna genom sändningen, som kommenteras av Fredrik "slop3" Wahlstedt och Fredrik "JAEGARN" Andersson, där vi fick se den andra semifinalen som gick till tre kartor.

Crowns Esports Club mötte fightclub i dagens andra, och sista, semifinal. Matchen gick av stapeln på Cache, vilket var fightclubs kartval, som började bra för Benjamin "BENDJI" Söderenas femma som tog den första pistolrundan samt de tre nästkommande rundorna. Trots ett större försprång kom Crowns in i matchen och kvitterade, 6-6, innan Robin "robiin" Sjögren tog tillbaka kontrollen åt sitt lag. Vid halvtid stod det 9-6, till fightclub som fortsatte briljera i andra halvan. Crowns hade inte mycket att komma med och kartan avslutades med fyra snabba frags från Saif "sayfisac" Jibraeel som vann kartan 16-9 åt fightclub.

fightclub fick än en gång en bra start, denna gång på Train när de tog den första pistolrundan. Mattias "bENNY" Rosbacks femma lät inte sina motståndare få ett lika långt försprång som de lyckats få under tidigare karta, och sprang iväg för att leda under halvtid, 10-5. Crowns fortsatte briljera, denna gång som anfallare, och satte press på Söderenas lag. Som anfallare släppte Crowns endast en runda till det lidande fightclub, och stängde kartan 16-6.

På Cobblestone var det Crowns som tog den första pistolrundan, för att bli besvarade under nästkommande runda av fightclub. Matchen fortsatte vara väldigt jämn fram till halvtid då Rosbecks lag ledde 8-7. Joachim "darti" Fornstedt började den andra halvan med fyra snabba frags men hans lag fick inte chansen att ta en större ledning och fightclub gick snart om för att vinna kartan, 16-11.

Sverige Crowns vs. Sverige fightclub
Crowns: Zitte, downie, darti, decent, bENNY
fightclub: Konshi, robiin, sayfisac, b0bbzki, BENDJI


Finalen väntas börja 21:20 där Atleterna möter fightclub. Just nu gästas Yalla-studion av Fnatic-stjärnan Olof "olofmeister" Kajbjer, som kommer svara på tittarfrågor innan finalen spelas.

Sverige Atleterna vs. Sverige fightclub

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..