×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Detta är helgens Yoggi Yalla Cup-finalsändning

1
Yoggi Yalla-studion är riggad och redo för att underhålla er tittare, då fyra personer kommer synas i rutan för att förmedla Yoggi Yalla Cup 2017-finalerna hela helgen!
I morgon drar finalturneringen för Yoggi Yalla Cup 2017 äntligen igång. Åtta lag har kvalat in under våren, och i helgen får vi reda på vilket lag som kammar hem titeln.

Precis som alla kvalfinaler under säsongens gång kommer denna finalturnering att livesändas, men helgen bjuder på ännu mer kvalitativ underhållning då en ny Yoggi Yalla-studio har riggats för att ha utrymme för fler människor i sändningen. Allt för att göra helgen så underhållande som möjligt, trots att matcherna spelas online.

Givetvis kommer huvudkommentatorn Fredrik "slop3" Wahlstedt att vara en del av denna sändning, detta med Fredrik "JAEGARN" Andersson som expert vid sin sida. Mellan matcherna bjuds på ytterligare underhållning när André "rich" Åkerblom och den före detta Fnatic-coachen Viktor "vuggo" Jendeby analyserar matcherna hela helgen.

Sändningsteam

Sverige Fredrik "slop3" Wahlstedt (Kommentator)
Sverige Fredrik "JAEGARN" Andersson (Expertkommentator)
Sverige André "rich" Åkerblom (Värd)
Sverige Viktor "vuggo" Jendeby (Expert)

Imorgon lördag kommer sändningen att börja klockan 17:00, det vill säga en halvtimme innan de första kvartsfinalerna drar igång, och sträcka sig till runt midnatt när alla kvartsfinaler förväntas nå sitt slut. På söndag drar vi igång lite tidigare, närmare bestämt 14:30, då båda semifinalerna och finalen kommer att sändas.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..