×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

#FREEIBP sista laget till Yoggi Yalla Cup 2017

1
Gamerz-mixen #FREEIBP vinner det åttonde och sista kvalet till Yoggi Yalla Cup 2017, vars finalturnering spelas nästa helg.
Fyra lag återstod i det åttonde och sista Yoggi Yalla Cup 2017-kvalet, men endast ett lag kunde ta sig vidare. Det blev till sist #FREEIBP, en mix beståendes av bland andra spelare från reality-programmet Gamerz, som knep platsen efter en 2-0-vinst över Vinkelparty. Det sistnämnda laget stod dock för tufft motstånd då mötets första karta, Inferno, krävde två övertider för att avgöras.

För att ta sig till finalen lyckades #FREEIBP besegra plebverkstad i en förhållandevis ensidig semifinal. På andra sidan trädet blev det dock jämnare mellan tiltcentralen och Vinkelparty, där de sistnämnda tog sig vidare med 2-1 efter två stycken 16-14-vinster. Det räckte dock inte hela vägen då #FREEIBP, som tidigare nämnt, vann finalen med 2-0.

Yoggi Yalla Cup 2017: Inkvalade lag


Sverige Wortex
Ayes, CEYN, PHYRN, pottuSs, TBA

Sverige Tzatzikiklubben
RuStY, xajdish, hampus, freddyfrog, relaxa

Sverige zzz
Zitte, downie, darti, decent, zende

Sverige Skjuta Hess
WIGGAN, 6arfield, OP, AdamW, LRK

Sverige fightclub
Konshi, robiin, dipparn, b0bbzki, TBA

Sverige PopcornPlokker$
epok, Nibbe, LBNS, VORTEX, AWIEN

Sverige Atleterna
HugoXD, XOLECOYG, Plopski, Baltec, MKN

Sverige #FREEIBP
DH, elo, Limpone, KriLLe, ShadoW

Nu inväntar vi finalhelgen!

Ovanstående lag är alltså de som lyckats ta sig vidare från de åtta kval som arrangerats under de senaste månaderna. Nu inväntar vi finalhelgen, som liras lördag-söndag den 10-11 juni, för att avnjuta kampen om titeln. Hittills har 100 000 kronor tävlats ut i kvalprocessen, och ytterligare 50 000 kronor väntar på att hitta nya ägare i finalturneringen nästa helg.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..