×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Information om Inferno Online-kvalet till Yoggi Yalla Cup

5
Det har blivit dags att gå från online till offline när det sjätte kvalet till Yoggi Yalla Cup 2017 avgörs, detta på Inferno Online i Stockholm. Här finner ni all information om hur ni kvalar!
På lördagen den 13 maj kommer det sjätte kvalet till Yoggi Yalla Cup 2017 att avgöras. Till skillnad från säsongens sju övriga kval kommer detta att spelas på LAN. Det prisbelönta gamingcentret Inferno Online, som också är det största i världen, är platsen där upp till 32 lag kommer att tävla om en plats till Yoggi Yalla Cup 2017-finalerna, som arrangeras online i sommar.

Utöver en plats till finalturneringen kommer vinnarna att åka hem med en prispeng på 6 000 kronor och erfarenhet av att tävla i offline-sammanhang.

Först till kvarn gäller!

Tidigare kval har ju haft obegränsat antal platser. Så är det inte denna gång, då vi limiterat antalet deltagare till 32 lag. För att säkra en plats till kvalet behöver ni vara på plats på Inferno Online så pass tidigt som 09:00, då registrering sker. Det är först till kvarn som gäller, så se till att vara ute i god tid.

Kval 6

Tid: Lördag den 13 maj
Plats: Inferno Online på Odenplan, Stockholm
Deltagare: Upp till 32 lag (Först till kvarn!)
Prispott: 12 500 SEK (6 000 SEK till vinnarna) + plats till Yoggi Yalla Cup 2017

Först till kvarn gäller för deltagande lag!

Schema: Lördag den 13 maj

09:00 — Registrering öppnar (Först till kvarn!)
11:00 — RO32 - 6 matcher
12:30 — RO32 - 6 matcher
14:00 — RO32 - 4 matcher och RO16 - 2 matcher
15:30 — RO16 - 6 matcher
17:00 — RO8 - 4 matcher
18:00 — Semifinal #1 & Semifinal #2 (BO3)
21:00 — Final (BO3)

Drick en Yoggi Yalla med GeT_RiGhT!

Utöver deltagare och besökare kommer även annat finbesök till Inferno Online, nämligen Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. På plats under dagen kommer NiP Gaming-legendaren att träffa fans för signering och fotomöjligheter. Efter detta kommer han att bege sig till Yoggi Yalla Cup-studion för att kommentera kvällens matcher mellan 18:00 fram till midnatt tillsammans med Fredrik "slop3" Wahlstedt.

Utöver detta kommer det även finnas en hel del Yoggi Yalla-drycker på plats, så det finns gott om anledningar att komma till Inferno Online även om deltagande inte är planerat!

All kommunikation och frågor gällande turneringen går genom Fragbite, inte Inferno Online. Så har ni frågor om kvalet, kontakta oss på mailadressen tournament@fragbite.com.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..