×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
 • Facebook
 • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla Cup

Negev och R8 Revolver förbjuds i kvällens Yoggi Yalla Cup-kval

3
Under kvällen är det dags för veckans andra kvaltillfälle i Yoggi Yalla Cup, där våra administratörer beslutat att inte tillåta de nyligen återinförda vapnen Negev och R8 Revolver.
Tidigare i veckan kom en uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive där Negev och R8 Revolver återinfördes efter några veckor på verkstaden. Resultatet blev då att utvecklarna sänkte priset på båda med förhoppningen att de testas fullt ut. Våra administratörer har dock beslutat att Yoggi Yalla Cup inte är ett ställe för att testa vapenbalans, och har därmed valt att förbjuda de två vapnen för kvällens kval.

Avstängda vapen i kvällens kval
 • Negev
 • R8 Revolver

Var försiktiga!

Då spelare själva bokar servrar är det, tyvärr, utom vår räckvidd att kunna stänga av dessa vapen på något annat sätt än att varna er som spelar. Om något av dessa vapen avfyras kommer personen med avtryckaren och hans lagkamrater att bli diskvalificerade från kvalet. Olyckor händer dock, så om du råkar köpa något av dem under freeze time får du helt enkelt bita i det sura äpplet, kasta vapnet åt sidan och vara mer försiktig inför kommande rundor.

Anmäl er nu — kvalet drar igång 18:00!

Det finns gott om utrymme för er att spendera långfredagen med tävlingsinställning. Kvällens kval drar igång 18:00, och de fyra främsta kommer att gå till veckofinalen senare i veckan. Under onsdagens kval gick Teamsouthside, redandblackeagle, Skjuta Hess och FlAXBANAN vidare till veckofinalen. De sistnämnda har därmed, imponerande nog, lyckats ta sig topp åtta en kvalvecka tre veckor i rad.

Kvalvecka 4:

 • 12-13 april: Förkval 1
 • 14-15 april: Förkval 2 (Anmäl dig här!)
 • 17 april: Direktsänd veckofinal

Ytterligare fyra stycken kvalveckor kommer att arrangeras.
Vi vill också ta tillfället att påminna alla deltagare om vår Highlight-tävling, där ni kan skicka in bidrag till att synas i sändningen för veckofinalen. Har du gjort någon fet runda, var inte rädd för att skicka in ditt bidrag. Vinnaren får 10 kuponger att handla Yoggi Yalla-drycker för!

Var med i highlight-tävlingen!

1. Ladda upp ditt demo på valfri, reklamfri hemsida.
2. Skriv ett mail med följande information:
 • Ditt namn och nickname
 • Ditt lags namn
 • Motståndarnas lagnamn
 • Länk till demot
 • Var i demot händelsen sker (ex. "Runda 12")
 • 3. Skicka mailet till highlight@fragbite.com.

  OBS! Endast highlights från den nuvarande Yoggi Yalla Cup-säsongen är tillåtna!

  0 kommentarer — skriv kommentar

  Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
  Visa 0 kommentarer

  Skriv en kommentar

  Laddar..