×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla Cup

mixbanan och visomvet till final — rösta fram en MVP under matchen

1
Två ensidiga semifinaler ger visomvet och mixbanan en var sin plats till finalen i Yoggi Yalla Cup, där vinnaren kommer att knipa 25 000 kronor och en showmatch mot Fnatic.
Semifinalerna i Yoggi Yalla Cup är färdigspelade, och efter två tämligen ensidiga matcher står visomvet och mixbanan mot varandra i final. Lagen kommer att slåss om 25 000 kronor och att få spela en showmatch mot Fnatic i nästa match, som tekniskt sett är den sista för Yoggi Yalla Cup. Preliminär starttid för matchen är 20:00, och allting kommer att sändas på Fragbites Twitch-kanal.

Sverige visomvet vs. Sverige mixbanan
visomvet: tease, Golden, rb$, Baaten, Kevve
mixbanan: slap, kHRYSTAL, Maikelele, atter, feddan

Maikelele & Co körde över GrabbarnaGrus

Den första semifinalen att bli färdigspelad var den mellan Mikail "Maikelele" Bills lag mixbanan, som ställdes mot Yacine "yzn" Laghmaris GrabbarnaGrus. Där blev det dubbla ensidiga historier som tog mixen, som dessutom har den före detta Team Acer-duon Fredrik "slap" Junbrant och Frej "kHRYSTAL" Sjöström i sitt lag, till final.

Kalaset öppnades på Cache, där mixbanan började som försvarare. Matchbilden fick ett passande intro då Maikelele stod för tre snabba USP-S-headshots på pistolrundan, någonting som lade grunden för en kommande 12-3-halva. Efter halvtid vann mixbanan ytterligare en pistolrunda, och kunde därmed säkra en 16-3-vinst.

Den följande Mirage blev oväntat lik, dock var det GrabbarnaGrus tur att försvara. Detta gjordes inte alltför effektivt, och mixbanan fick återigen tolv rundor till halvtid. Därefter var det Simon "atter" Atterstams tur att få tre snabba USP-S-headshots, och efter den vunna pistolrundan var det raka spåret in i mål. Resultatet 16-3 och 2-0 blev slutresultatet om skrevs in i historieböckerna.

Sverige GrabbarnaGrus vs. Sverige mixbanan
GrabbarnaGrus: maxie, blote, FREDDyFROG, Relaxa, yzn
mixbanan: slap, kHRYSTAL, Maikelele, atter, feddan

En till ensidig historia avgjorde den andra finalisten

Samtidigt som ovanstående match rusade förbi spelade visomvet mot demonlaget, och det såg inte ut att bli mycket jämnare där. Samma kartor spelades, men denna gång var det en stark anfallssida på Cache som banade för en 1-0-vinst när visomvet imponerade. Man får dock inte säga att deras CT-sida inte gjorde någonting, då de faktiskt vann sju raka rundor för att ta sig till vinst.

Följande Mirage blev snarlik, då visomvet lyckades hålla demonlaget borta från bombplatserna nio rundor under den första halvan. Därefter utökade visomvet genom att vinna pistolrundan, men fick kämpa den del med att stänga kartan då demonlaget började plocka rundor. De kom dock aldrig alltför nära, och i slutändan var det William "tease" Sid och hans gäng som avancerade till final.

Sverige visomvet vs. Sverige demonlaget
visomvet: tease, Golden, rb$, Baaten, Kevve
demonlaget: lunkzter, RustY, perzon, zownie, noeldinho

Detta innebär att både demonlaget och GrabbarnaGrus får lämna turneringen precis innan dess klimax. De går dock inte lottlösa, då båda parterna får 6 250 kronor att dela på för sina insatser. Värt att notera är att båda lagen redan vunnit 12 500 kronor efter att ha vunnit respektive förkval.

Prisfördelning

1. 25 000 SEK & uppvisningsmatch mot Fnatic
2. 12 500 SEK
3-4. Sverige demonlaget — 6 250 SEK
3-4. Sverige GrabbarnaGrus — 6 250 SEK
5-8. Sverige Epsilon
5-8. Sverige CETCTM
5-8. Sverige KAP0W
5-8. Sverige vinkelparty

Rösta på finalens MVP — som vinner massor av Yoggi Yalla!

Som skrivet ovan kommer finalen att dra igång 20:00 ikväll och spelas bäst av tre kartor. Under finalens gång kommer ni, åskådarna, att kunna utse en MVP för matchen. Den som vinner omröstningen, som är öppen redan nu och som stängs under onsdagsmorgonen, kommer att få tillgång till 45(!) Yoggi Yalla-drycker. Så håll ett öga på matchens individuella talanger och lägg er röst nedan så fort ni är övertygade!

Vem är turneringens MVP?

2874 personer har röstat
tease (visomvet)
89 (3%)
Golden (visomvet)
53 (1%)
rb$ (visomvet)
96 (3%)
Baaten (visomvet)
112 (3%)
Kevve (visomvet)
60 (2%)
slap (mixbanan)
262 (9%)
kHRYSTAL (mixbanan)
233 (8%)
Maikelele (mixbanan)
925 (32%)
atter (mixbanan)
130 (4%)
feddan (mixbanan)
914 (31%)
Undersökningen har stängts och tar inte längre emot röster.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..