×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla Cup

Ikväll avgörs Yoggi Yalla — här är vad spelarna själva tror *

1
Yoggi Yalla Cup avgörs ikväll, där fyra lag slåss om förstapriset på 25 000 kronor. Vi har pratat med deltagarna innan kvällens stora final, och samtliga verkar tro det bästa om sina femmor.
I söndags påbörjades finalturneringen i Yoggi Yalla Cup, där vi såg fyra lag avancera till semifinal. Ikväll kommer dessa semifinaler, liksom själva finalen, att avgöras.
I kvällens ena semifinal finner vi laget visomvet, som överraskade rejält genom att besegra turneringsfavoriterna Epsilon i sin kvartsfinal. Vi ställde kort och gott frågan till representanten Maikil "Golden" Kunda, som verkar vara hoppfull om kvällens stora avgörande.

"Efter att ha vunnit mot Epsilon ser våra chanser goda ut. Det är dock fortfarande bra lag kvar, och vi kommer inte underskatta någon. Fortsätter vi spela vårt spel och ser till att stänga igen bättre som CT tror jag vi tar hem detta," lyder Goldens tankar inför kvällen.

Motståndet i denna semifinal är inga mindre än femman i demonlaget, som totalt körde över CETCTM i söndagens andra kvartsfinal. Inför kvällens avgörande berättar Viktor "lunkzter" Lundqvist att hans femma känner sig stark individuellt, men att de kanske halkat efter lite när det kommer till klanspel.

"Individuellt så känner vi inget hot men klanmässigt så spelar de bra. Vi har inte praccat något utan kör mest pug style. Vi får se helt enkelt, en jämn drabbning," berättar lunkzter om den kommande semifinalen.

Semifinalen mellan visomvet och demonlaget kommer att dra igång klockan 18:00 ikväll, men kommer tyvärr inte att livesändas. Vinnaren i denna bäst-av-tre-drabbning går till final, och säkrar därmed minst 12 500 kronor i prispengar, men också chansen på 25 000 kronor.

Sverige visomvet vs. Sverige demonlaget
visomvet: tease, Golden, rb$, Baaten, Kevve
demonlaget: lunkzter, RustY, perzon, zownie, noeldinho
Ovanstående femmor må inte ha de mest välkända femmorna, något som inte stämmer in på lagen som möts i kvällens andra semifinal. Där är det GrabbarnaGrus, som har streaming-profilen Yacine "yzn" Laghmari som ansikte utåt, som ställs mot en namnkänd mix vid namn mixbanan. Laghmari är inte känd för att ha ont om självförtroende, och det gäller inte heller kvällens drabbningar.

"Jag skulle vilja säga att våra chanser är väldigt goda. Du har lag i turneringen som består av stjärnspelare, men elva Zlatans kan inte vinna EM. Vi har ett lag, på riktigt. Personkemi, kommunikation och talang definierar oss som lag. Det kommer krävas mycket för att vi inte skulle vinna ikväll," berättar Laghmari inför kvällens matcher.

Som nämnt är det en mix av välkända spelare som ställs mot GrabbarnaGrus. I laget, som går under namnet mixbanan, spelar bland andra den före detta NiP Gaming-spelaren Mikail "Maikelele" Bill, liksom den före detta Team Acer-duon Fredrik "slap" Junbrant och Frej "kHRYSTAL" Sjöström. Vi pratade med Junbrant, som bör tros ha mest självförtroende i och med hans meriterade lagkamrater. Han har dock i åtanke att de är en mix.

"Jag tror det kan gå hur som helst. Men jag tycker absolut att vi har goda chanser att ta hem det," berättar slap.

Precis som den tidigare nämnda semifinalen spelar GrabbarnaGrus och mixbanan mot varande klockan 18:00. Denna match kommer att sändas via FragbiteLives Twitch-kanal, och kommer att kommenteras av Robin "voltie" Takac och Joakim "JoeAWESOME" Jansson, som även kommer att kommentera finalen som följer.

Sverige GrabbarnaGrus vs. Sverige mixbanan
GrabbarnaGrus: maxie, blote, FREDDyFROG, Relaxa, yzn
mixbanan: slap, kHRYSTAL, Maikelele, atter, feddan

Finalen i turneringen förväntas spelas runt 21:00 ikväll. Vinnaren i den matchen får 25 000 kronor i prispengar, och även möjligheten att möta Fnatic i en uppvisningsmatch senare i sommar. Tvåan i mötet kommer att få hälften så mycket, samma summa som samtliga lag redan vunnit genom att segra i alla kval som arrangerats.

Prisfördelning

1. 25 000 SEK & uppvisningsmatch mot Fnatic
2. 12 500 SEK
3-4. 6 250 SEK
3-4. 6 250 SEK
5-8. Sverige Epsilon
5-8. Sverige CETCTM
5-8. Sverige KAP0W
5-8. Sverige vinkelparty

* Uppdatering: Den första semifinalen kommer tyvärr inte att livesändas. Ovanstående information har ändrats.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..