×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla Cup

Yoggi Yalla Cup når semifinal — Epsilon utslagna

1
Huvudturneringen i Yoggi Yalla Cup har påbörjats, och efter den första omgången kan vi konstatera att en av de stora favoriterna, Epsilon, eliminerats. På tisdag avgörs allt.
Kvartsfinalerna i den 50 000 kronor värdefulla Yoggi Yalla Cup-huvudturneringen har avgjorts, vilket innebär att det nu endast återstår fyra lag i kampen om förstapriset. Bland dessa finner vi Mikail "Maikelele" Bills mixbanan och Yacine "yzn" Laghmaris GrabbarnaGrus, liksom visomvet och demonlaget. DreamHack Summer-aktuella Epsilon, som var ett av favoritlagen inför huvudturneringen, har eliminerats.

Mötet som avgjorde Epsilons öde var mot laget visomvet. Drabbningen öppnade jämnt på Cache, men där var det Epsilon som vann med 16-12. Cobblestone gick dock inte lika bra, då visomvet kvitterade med 16-11, trots att Epsilon fick en hyfsat bra start på kartan. Avgörandet blev sedan riktigt ensidigt när visomvet, återigen som T, fick hela 12-3 i halvtid. Detta övertag var mer än tillräckligt för att avgöra matchen tidigt.

Samtidigt som denna match lyckades demonlaget besegra CETCTM tämligen ensidigt. Där fick demonlaget en fantastisk öppning när de vann med hela 16-2 på Mirage, och följde Cache blev rätt så ensidig den med. Slutresultatet skrevs 16-6, och därmed blev det 2-0 i kartor.

Framåt kvällen skulle de andra två kvartsfinalerna avgöras, och där var det GrabbarnaGrus som övermannade KAP0W rejält. Som CT på Mirage fick de en stark 5-0-ledning, och så fort KAP0W fick en runda svarade GrabbarnaGrus med ytterligare sex raka rundvinster. Halvan slutade 13-2 till "GG", och när den andra pistolrundan vanns av yzn och hans gäng var det klappat och klart. Det blev inte riktigt lika ensidigt på följande Dust2, då den första halvan slutade 9-6 till ett försvarande GrabbarnaGrus. Den följande halvan blev dock närmare spikrak, då kartan avgjordes med 16-8 till GrabbarnaGrus.

Den andra kvartsfinalen som spelades samtidigt som ovanstående stod mellan vinkelparty och mixbanan. Där blev det riktigt svettigt för Maikelele, slap och de övriga i mixbanan när vinkelparty pressade dem till övertid på Mirage. I slutändan blev det dock en 19-17-vinst till den forna NiP-spelarens mixfemma, och de gick även över till att vinna Cache med 16-12.

Resultat: Kvartsfinaler

Sverige visomvet vs. Sverige Epsilon
visomvet: tease, Golden, rb$, Baaten, Kevve
Epsilon: draken, REZ, xelos, freddieb, disco doplan
Sverige CETCTM vs. Sverige demonlaget
CETCTM: relIk, Spitfire, cENTRYZ, roque, Awien
demonlaget: lunkzter, RustY, perzon, zownie, noeldinho
Sverige GrabbarnaGrus vs. Sverige KAP0W
GrabbarnaGrus: yzn, klown, slajden, FREDDyFROG, Relaxa
KAP0W: kreaz, Courty, afob, Goffeee, samzter
Sverige vinkelparty vs. Sverige mixbanan
vinkelparty: fellster, rhyp, HDAI, hampus, FELLPA
mixbanan: slap, kHRYSTAL, Maikelele, atter, feddan

Ovanstående resultat innebär att endast fyra lag kvarstår i Yoggi Yalla Cup. Dessa kommer att spela semifinaler på tisdag, då turneringen tar en paus för dagen med respekt för Sveriges debut i fotbolls-EM. På tisdag kommer vi se visomvet och demonlaget slåss om en finalplats samtidigt som GrabbarnaGrus ställs mot den namnkända kombinationen av spelare i mixbanan.

Tisdag den 14 juni

Sverige visomvet vs. Sverige demonlaget
visomvet: tease, Golden, rb$, Baaten, Kevve
demonlaget: lunkzter, RustY, perzon, zownie, noeldinho
Sverige GrabbarnaGrus vs. Sverige mixbanan
GrabbarnaGrus: yzn, klown, slajden, FREDDyFROG, Relaxa
mixbanan: slap, kHRYSTAL, Maikelele, atter, feddan
Final

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..