×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla Cup

mixbanan tar sista platsen till Yoggi Yalla

1
Mikail "Maikelele" Bills femma i mixbanan kniper vinsten i sista-chansen-kvalet och säkrar därmed den åttonde platsen till huvudturneringen i Yoggi Yalla Cup.
Efter att ha vunnit sina kvartsfinaler i sista-chansen-kvalet stod HueHue, DankestMemersInTown, Klappskaft och mixbanan klara för gårdagens semifinaler. Vinnaren i respektive match skulle sedan gå till final, där allt eller inget gällde när det kommer till att kvala in till den 50 000 kronor värdefulla huvudturneringen i Yoggi Yalla Cup.

Inledningsvis var det HueHue som med nöd och näppe tog sig förbi DankestMemersInTown med 2-0 i kartor, närmare bestämt 16-14 och 19-17. I den andra semifinalen blev det ett jämnare slutresultat, då Mikail "Maikelele" Bills mixbanan besegrade Klappskaft med 2-1. Dock blev det aningen mindre jämna kartresultat i den matchen.

Finalen mellan mixbanan och HueHue blev därmed en förhållandevis ensidig historia. Maikelele, Fredrik "slap" Junbrant och deras lagkamrater knep öppningskartan Mirage med 16-7. Därefter följde en lite jämnare drabbning på Overpass, men som fortfarande slutade med vinst för mixbanan.

Sverige mixbanan vs. Sverige HueHue
mixbanan: slap, kHRYSTAL, Maikelele, atter, feddan
HueHue: Jensa, WAKEE, KriLLe, Shadow, Meddo

Därmed är som sagt mixbanan klara för veckoövergångens huvudturnering, som nu har en fullsmockad deltagarlista. Utöver mixbanan kommer sju andra lag att kriga om en prispott som uppnår 50 000 kronor. Vinnarna får inte bara storkovan, utan också möjligheten att möta Fnatic i en uppvisningsmatch. Huvudturneringen påbörjas nu på söndag, den 12 juni, och kommer efter en dags paus att avgöras den 14 juni.

Klara för Yoggi Yalla Cup

Sverige visomvet
Sverige Epsilon
Sverige CETCTM
Sverige demonlaget
Sverige GrabbarnaGrus
Sverige KAP0W
Sverige vinkelparty
Sverige mixbanan

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..