×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Yoggi Yalla Cup-vinnarna får möta Fnatic i en showmatch

1
Vi kan nu stolt meddela att vinnarna av Yoggi Yalla Cup inte bara kammar hem ära och prispengar, de kommer även att få möta ett av världens absolut bästa lag i en uppvisningsmatch.
Förstaplatsen i Yoggi Yalla Cup har precis blivit ännu lite hetare, detta då vi nu kan presentera att turneringens vinnarna kommer att få möta den svenska stjärnfemman i Fnatic i en uppvisningsmatch.

Matchen kommer att spelas den 15 augusti och är ett perfekt tillfälle för Yoggi Yalla Cup-vinnarna att visa upp sig och pröva sina färdigheter mot ett av världens bästa CS:GO-lag. Det är i skrivande stund ännu inte bestämt något spelformat för showmatchen utan denna information ber vi om att få återkomma med längre fram.

Finalen av Yoggi Yalla Cup spelas den 12 och 14 juni, med en prispott på 50 000 kronor. Innan dess har vinnare korats i hela sju delfinaler och ett sista chansen-kval. Dessa lag är klara för finalerna just nu:

Klara för Yoggi Yalla Cup

Sverige visomvet
Sverige Epsilon
Sverige CETCTM
Sverige demonlaget
Sverige GrabbarnaGrus
Sverige KAP0W
Sverige vinkelparty
Europa TBD - Sista chansen
Med start i morgon, söndag, har ni en sista chans att kvala in till Yoggi Yalla Cup-finalerna. Ta chansen och kämpa dig fram tillsammans med ditt lag för en chans på en stora prischecken och en match mot några av världens bästa CS:GO-spelare.

Yoggi Yalla Cup - Sista chansen

  • Datum: 5-7/6
  • Incheckning: 15:50
  • Start: ~16:10 CET
  • Kanal: #Fragbite @ Discord.gg

  • Platser: 128 (Kommer ökas om intresse finns)
  • Format: Single Elimination (BO1 & BO3)

Ansök här!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..