×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla Cup

Datumuppdatering i Yoggi Yalla Cup

1
På grund av nationaldagen och landslagets EM-debut har vi valt att röra om lite i schemat för Yoggi Yalla Cup. I den här artikeln finner ni det aktuella schemat.
Det börjar dra ihop sig till den 50 000 kronor värdefulla huvudturneringen i Yoggi Yalla Cup. Efter en intern diskussion har vi dock valt att flytta på de kommande omgångarna en aning, för att respektera att folk kanske inte vill spela CS på Sveriges nationaldag och under debuten i fotbolls-EM.

Nästa steg i turneringen är sista chansen-kvalet, som till skillnad från tidigare veckor inte har något förkval, utan bara ett enda långt single elimination-bracket. Startdatum för detta kval är söndag den 5 juni, men måndagen, Sveriges nationaldag, kommer att bli fri från Yoggi Yalla. På tisdagen fortsätter dock kvalet, och sista-chansen-finalen avgörs onsdagen den 8 juni.

Vinnaren av sista chansen-kvalet kniper som bekant den absoluta sista platsen till huvudturneringen. Vi har dock insett att denna turnering krockar med Sveriges öppningsmatch i fotbolls-EM, vilket gör att vi även där kommer att ha en ledig dag. Huvudturneringen drar igång söndagen den 12 juni, och fortsätter — och avgörs — tisdagen den 14 juni.

Nya datum i Yoggi Yalla Cup

Sista-chansen: 5, 7 och 8 juni.
Huvudturneringen: 12 och 14 juni.
Det finns fortfarande möjlighet att ansöka om att spela sista-chansen-kvalet, som alltså är den absolut sista möjligheten att försöka ta sig till Yoggi Yalla Cup-huvudturneringen. Information om sagda kval finner ni nedan, liksom en knapp för att anmäla ditt lag.

Yoggi Yalla Cup - Sista chansen

  • Datum: 5, 7 och 8 juni
  • Incheckning: 15:00
  • Start: ~16:10 CET
  • Kanal: #Fragbite @ Discord.gg

  • Platser: 128 (Kommer ökas om intresse finns)
  • Format: Single Elimination (BO1 & BO3)

Ansök här!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..