×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla Cup

Fem spelare stängs av från allt turnerningsspel

1
Fragbite kan idag meddela att fem spelare har blivit avstängda för fusk, delade konton och annan typ av delaktighet i den nu uppdagade härvan.
Vi på Fragbite accepterar inte fusk och efter en längre tids undersökning har vi identifierat fem spelare som har brutit mot olika de regler som gäller för våra turneringar. Efter att vi undersökte de misstänktas aktivitet har vi funnit en hel del otillbörlig aktivitet, så som fuskavstängningar, delade konton och annan typ av delaktighet i dessa regelbrott. Nedan finner ni all information om beslutet.

De fem avstängda spelarna samt deras dom

hazzE - STEAM_0:1:76530959
Två år för tidigare fuskavstängningar och delade konton. (Avstängningen löper ut 18 maj 2018)

ALEKSLLEGAH - STEAM_0:1:84969
Ett år för delade konton. (Avstängningen löper ut 18 maj 2017)

ev1 - STEAM_0:1:4929812
Ett år för delade konton. (Avstängningen löper ut 18 maj 2017)

scratzz - STEAM_0:0:115921139
Sex månader för delaktighet i otillåtna aktiviteter (Avstängningen löper ut 18 november 2016)

Fluqz - STEAM_0:0:53440872
Sex månader för delaktighet i otillåtna aktiviteter. (Avstängningen löper ut 18 november 2016)
Att medvetet försöka undgå avstängning samt att spela med en avstängd spelare kommer att resultera i ytterligare straff för de ovannämnda spelarna. Fragbites huvudadmin för turneringar, Marcus Mod, och Joakim Jansson, ansvarig för Yoggi Yalla, säger följande om avstängningen:

— Vi har under en längre tid undersökt nämnda spelare och har efter djupt sökande hittat flera aktiviteter som bryter mot våra regler. Detta är något som vi på Fragbite inte tar lätt på och har valt att stänga av dessa individer. Detta betyder att samtliga spelare är avstängda för framtida turneringar, inte bara Yoggi Yalla. Uppkommer det bevis på att spelare undviker avstängningen kommer vi att stänga av alla delaktiga parter samt förlänga avstängningen för ovan nämnda berättar Marcus Mod.
— Fusk är ingenting vi accepterar på Fragbite och tack vare vår admins i Yoggi Yalla har vi nu varit tvungna att agera på de fem ovannämnda spelarna. Jag står fullt bakom beslutet och hoppas att inget liknande händer igen förklarar Joakim Jansson.
Har du frågor om avstängningarna kan du kontakta Joakim Jansson på joakim@fragbite.com eller ställa den i kommentarsfältet här nedan.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..