×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Counter-Strike: GO

Bonustävling i kvällens Yoggi Yalla — dags för kval #11

1
Det är endast tre chanser kvar att nå slutfinalen i Yoggi Yalla Cup och ikväll spelas ett av kvalen till Yoggi Yallas sjätte delfinal.
Fem lag har kvalat in till slutfinalen i Yoggi Yalla och senast kunde vi se svenska laget GrabbarnaGrus med streamingprofilen Yacine "yzn" Laghmari i spetsen knipa en finalplats. Ikväll fortsätter spelandet där du kan ta chansen att nå slutfinalen då kval nummer elva spelas klockan 19:00. Likt tidigare kval är det en topp-fyra-placering du eftersöker för att nå delfinalen som spelas på söndag och måndag.

Likt tidigare Yoggi Yalla-turneringar kommer vi att använda oss av Inferno och till en början spelas matcherna bäst-av-ett. Mot slutskedet av kvalet kommer matcherna att spelas bäst-av-tre och som tidigare nämnt är det fyra platser till slutfinalen som spelas på söndag som står på spel. För att delta krävs det i vanlig ordning att tre spelare är från Sverige, Finland, Danmark, Island, Estland eller Litauen för att kunna vara med.

Ikväll har vi en bounty på Fragbites egna Fredric "Nallen" Bohlin

Kniva Nallen under matchen och få 10 st Yoggi Yallas (knivrundan räknas inte)

För att göra kvällens kval mer intressant har vi på Fragbite nu lagt ut en bounty på Fragbites egna Fredric "Nallen" Bohlin. Om du lyckas kniva Nallen i en match under Yoggi Yalla-kvalet kommer du att få hela 10 stycken Yoggi Yallas. Detta gäller bara den första personen som lyckas kniva Fragbites representant och glöm inte att skicka in bevis i form av en skärmdump.

Registrera er till veckans förkval:

Förkval 11 (18-19 maj, 4 lag avancerar)
Förkval 12 (20-21 maj, 4 lag avancerar)
Så se till att samla dina vänner och gör ett försök att ta dig till slutfinalen i Yoggi Yalla där hela 50 000 SEK står på spel.

Kommer du att kniva Nallen?

65 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..