×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

Yoggi Yalla Cup — en öppen CS:GO-turnering med 150 000 kronor i prispotten

24
Yoggi och Fragbite presenterar Yoggi Yalla Cup, en av världens största öppna turneringar i Counter-Strike: Global Offensive.
Gräsrotsspelarna är e-sportens framtid. Det är någonting som Arla, eller mer specifikt Yoggi, tillsammans med Fragbite vill anamma. I ett rykande färskt samarbete kommer vi att arrangera Yoggi Yalla Cup, en turnering öppen för vem som helst i Norden att tävla i. Den totala prispotten uppgår till 150 000 kronor.

"Det ska bli otroligt roligt att hålla i vår egen cup i CS:GO. E-sporten är en spännande scen som vi gärna är med i och stöttar, inte minst i sammanhang som detta", berättar Per Andersson, Customer Marketing Manager på Arla.

Så fungerar turneringen

Totalt åtta online-kval kommer att arrangeras, och redan där finns en del prispengar att hämta hem. Dessa kval är uppdelade i två förkval och en finaldag som skall ta fram deltagare för huvudturneringen. Ett lag per kval avancerar, och när alla kval är klara kommer de åtta vinnande lagen att mötas i en finalvecka, där den större bunten av prispotten finns att hämta. Allt som allt, alla kval inkluderade, kommer projektet att omfatta ett femtiotal speldagar under cirka tre månader.


En beskrivning av turneringens upplägg. Klicka på bilden för en större version.

Yoggi Yalla Cup

Prispengar: 150 000 kronor
Deltagare: Obegränsat
Region: Endast Norden pga. EAC-restriktioner
Upplägg: Åtta kval, vinnarna går till finalveckan
Tidsperiod: 22 mars — 12 juni
Turneringstyp: Online

Registrera er till de första förkvalen:
• Förkval 1
• Förkval 2
Den första kvalveckan drar igång den 22 mars. Därefter kommer kvalen att spelas veckovis, med en del luckor med respekt för större turneringar, medan finalturneringen går av stapeln den 11-12 juni. Notera att hela turneringen spelas online.

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..