×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

USA

Lazarus plockar upp Shoot To Kill

1
Shoot To Kill som imponerade under helgen när de tog hem andraplatsen under Faceit Global Summit under påskhelgen har nu äntligen fått ett hem i Lazarus. Den nordamerikanska kvartetten kommer spela under den rosa fanan i fas två av NPL.
Lazarus har tagit in före detta Shoot To Kill, kvartetten utmärkte sig under Faceit Global Summit föregående vecka där de placerade sig två, strax efter koreanska OP Gaming Rangers. I går kväll gick Lazarus ut med att de värvat laget på Twitter för att tävla under fas två av NPL.

Laget har förutom andraplatsen under FGS placerat sig fyra under fas ett av NPL under Shoot To Kill namnet. Laget spelade tidigare för Dignitas där de placera sig sexa under GLL säsong tre finalerna. Adam "Adam" Didiano och Timothy "Uncivil" Ebarb spelade även för Dignitas tillsammans innan detta laget bildades och har spelat i samma lag sedan mitten av 2018. Det som står på tur för laget är fas två av NPL som drar igång någon gång i Maj.

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..