×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Fler vapen på Erangel — Nu på testservern

1
I gårdagens uppdatering av testservern kom det stora förändringar till hur pass många vapen det finns på Erangel. Det kom även ett nytt belöningssystem till vapen där du låser upp extra föremål till dina vapen ju mer du använder dem.
Den största förändringen i gårdagens uppdatering till testservern är utan tvekan ombalanseringen av loot på Erangel där det nu kommer överlag finnas ca 28% fler vapen. Detta är utspritt med följande fördelning, ARs har nu 64% högre chans att spawna, DMRs har 114% högre chans och SRs har 177% högre spawnrate. De ökar även antalet lvl 2 utrustning och healing som spawnas.

Med det högre antalet snipers det nu kommer finnas ändrar man även skadan snipers gör i bröstet från att göra 150% mer skada sänker man den till 130%. Detta kommer framförallt göra så att AWM ej längre dödar en motståndare med level 2 väst i bröstet.

Det införs även ett nytt belöningssystem där man låser upp "charms" till sitt vapen efter att ha samlat ihop tillräckligt mycket xp. Xp får man genom att döda motståndare och man får extra genom att göra det via HS eller om man tar ut ett helt lag. Du får även xp av att knocka din motståndare eller göra skada. Förutom dessa ändringar så görs det ändringar till rökgranater och ljudet, för att läsa allt uppdateringen hade att erbjuda går det att göra här.


Artikelbild: PUBG corporation
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..