×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Sponsrat inlägg

natu om att söka till en organisation: "Be realistic of your expectations"

2
I samarbete med Philips OneBlade tog vi på Fragbite kontakt med ENCE Esports Joona "natu" Leppänen för en intervju om deras nyvärvade PUBG-lag. Han delade även med sig av tips till den som söker efter en organisation att representera.
Denna artikel presenteras i samarbete med Philips OneBlade

Att söka sig till en esportorganisation kan innebära nervositet och rädsla för att bli nekad, speciellt när man söker sig till ett större namn. Detta var precis vad det finska laget O1ne gjorde när de vände sig till Finlands ledande organisation i hopp om att börja spela Playerunknown's Battlegrounds för dem. Enligt ENCE Esports Joona "natu" Leppänen tog laget kontakt med dem för ett tag sedan, men eftersom ENCE inte varit involverade i PUBG-scenen tidigare behövde de tid att både förhandla och lära sig mer om scenen.

Generally speaking we always keep our radar up to see what games would be interesting for us to be involved in. PUBG has been one of the games that we've had our eye on for the past year and as we saw the esports scene in the game progress, it started to become more interesting for us. Having the game publisher involved strongly is a big factor for us as an incentive to get involved, förklarar natu för Fragbite.

Eftersom ENCE är en finsk organisation prioriterade de finska lag när det väl var dags att äntra titeln. De ville även ha ett lag med höga ambitioner, något de såg i O1ne efter bara några möten. Enligt natu har laget en bra attityd och en ambition att bli ett lag av världsklass.


Laget har utan tvekan redan bevisat sig under organisationens fana då de redan ligger i toppen av PEL. Enligt natu är de, ur ett organisationsperspektiv, väldigt glada och stolta över lagets prestationer. En del av framgångarna har laget fått tack vare den mentalitet de erhållt som en del av ENCE. Att ha ett säkerhetsnät hjälper laget att fokusera på sitt spel, speciellt när allt runtomkring tas om hand.

They became paid professionals when they joined ENCE, where things for the most part are thought out for them by all of us in the background. We give them the tools to compete and should they need more coaching help, we will try and facilitate that to them to the best of our abilities. We will help building their personal brands and built content around their lives in Berlin. They're part of the family so to speak.

På senare tid har ENCE haft stora framgångar i andra titlar, något som natu hoppas påverkar PUBG-laget. Han tror att passionen inom organisationen ger alla som är en del av den en extra push. Men bara för att en del av organisationen går framåt innebär det inte att resten kan slappna av, alla måste arbeta lika hårt oavsett.

Vi avslutar intervjun med att fråga natu om han har några tips till de spelare som söker efter en organisation och vad spelare bör tänka på när de hör av sig. Hans bästa tips är att vara väl förberedd, se till att ha en bra presentation och om det är möjligt bör man som spelare kontakta en specifik person inom en organisation istället för att skicka en ansökan till en allmän mejladress.

Picking up a team is always a business case that needs to be evaluated as an asset you want to build upon. Also be realistic of your expectations, that is always important.ENCE var ett av de starkaste lagen i Fragleagues inledande säsong och nu är den andra säsongen av Nordens hetaste liga live. Är ditt lag Nordens nästa stjärnor? Läs mer om ligan här.
Denna artikel presenteras i samarbete med Philips OneBlade

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..