×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Imorgon stänger anmälan till Fragleague PUBG

1
Imorgon, 9 april, stänger anmälan till Fragleague säsong 2 PlayerUnknown's Battlegrounds. Ligan som har hela 450 000 kronor i prispotten, samt produktpriser, kommer att gå att spela i tre olika spel, Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown's Battlegrounds och Rocket League. Dra ihop ett lag med dina polare och var med och tävla om priserna.
Den andra säsongen av Fragleague är precis runt hörnet. Efter första säsongens succé har vi nu höjt prispotten från 250 000 kronor till 450 000 kronor. Även produktpriser från Xtrfy kommer gå att vinna. Vi har även lagt till ett nytt spel, Rocket League, så att fler kan spela i ligan.

Inför denna säsongen har vi även valt att göra ändringar till formatet av ligan. Alla spel kommer att ha en stor öppen division för att försäkra att det blir så få walk overs som möjligt. CS:GO kommer att spelas i ett stort swiss-format. För PUBG så kommer lobbys att automatiseras. Detta kommer även resultera att du oftare får spela mot lag på din skillnivå.

Mer information och anmälan här!
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..