×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Uppdatering 27 når testservern

1
Uppdatering 27 är nu tillgänglig på testservern och med den kommer ett nytt vapen till Vikendi. En hel del ändringar kommer även till existerande vapen.
I den 27:e uppdateringen till testservern får vi bland annat ett nytt vapen till Vikendi, ändringar till existerande vapen och mycket mer. Det nya vapnet till Vikendi är MP5K som ersätter Vectorn. MP5K har ett standardmagasin på 30, en högre skada per kula men skjuter långsammare än Vectorn. Den använder sig av 9mm ammunition och har plats för samma tillägg som Vectorn. Med patchen kommer ett nytt survivor pass, detta är aktivt mellan 26 mars och 4 juni. "eSports Mode" byter även namn till "Esports Mode".

Till alla kartor så ändras både Vectorn och UMP9, vapnen byter ammunitionen de använder (UMP45 använder nu .45 ACP och Vectorn 9mm), med denna ändringen byter UMP9 namn till UMP45. Vectorns magasin ökar till 19 som standard och 33 med utökat magasin samtidigt som skadan sänks från 34 till 31. UMP45s magasin sänks från 30 som standard till 25 och 35 med utökat magasin. MK47 Mutant får plats för ett tactical stock som ger minskad rekyl samtidigt som det ökar ADS hastighet. M16A4s skada kommer nu inte falla av lika tidigt och den får precis som Mutanten plats för ett tactical stock och ger samma fördelar. Om man skjuter med burst läget är även rekylen sänkt. För att se kompletta patchnotes klicka här.


Artikelbild: PUBG corporation
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..