×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Meta

PlayerUnknown startar ny division för vidare utveckling av PUBG

1
Brendan "PlayerUnknown" Greene Gick under onsdagen ut på Twitter att han lämnat PUBG coporations kontor i Sydkorea och kommer att leda ett ny division i Amsterdam. Gruppens projekt kallas "PUBG Special projects".
Brendan Greene, mer känd under sitt alias "PlayerUnknown" gick under onsdagen ut på Twitter att han kommer leda ett nytt projekt med bas i Amsterdam. Projektet kallas "PUBG special projects". Vad exakt de kommer syssla med är ännu oklart men huvudfokuset kommer ligga på att utveckla PUBG. Vad som nämns i inlägget på twitter är att de kommer utforska nya möjligheter inom PUBG, Brendan gick ej in på exakta detaljer men de kommer experimentera och försöka få fram fler verktyg att använda i spelet.

Vad det här kan leda till i slutändan är väldigt oklart. Den som tar över efter Brendan i Seoul är tidigare Art Director Taeseok Jang. Jang kommer vara ansvarig för Playerunkown's Battlegrounds utveckling framöver. Brendan Greenes Twitter post kan läsas i helhet här.

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..