×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Sverige

GLL offentliggör Grand Slam: PUBG Classic

1
Den 19-21 juli så kommer en av de största turneringen någonsin i PlayerUnknowns Battlegrounds, GLL Grand Slam: PUBC Classic, att spelas. Turneringen kommer att spelas i Stockholm och 16 lag från Europa, Nordamerika, Oceanien och Latinamerika kommer att delta.
G-Loot har gjort sig kända som en av de bästa turneringsarrangörerna inom PlayerUnknowns Battlegrounds, PUBG, med sin turneringsserie GLL. Detta kommer nu att tas till nästa nivå med deras nya turnering GLL Grand Slam: PUBC Classic. Turneringen kan beskrivas som PUBGs motsvarighet till en major.

Totalt 16 lag från fyra regioner, Europa, Nordamerika, Oceanien och Latinamerika, kommer att fylla Stockholmsmässan, nordens största utställningscenter, mellan den 19 och 21 juli. Biljetterna till evenemanget är redan tillgängliga och går att hitta här.
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..