×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Elgiganten Gaming kniper den sista finalplatsen

2
Åtta veckors kvalomgångar är nu över och den sista platsen i finalen togs hem av Elgiganten Gaming. Den sista veckofinalen var oerhört jämn ända in i slutet men med marginalerna på sin sida så tog Elgiganten hem den sista finalplatsen.
Den sista kvalveckan är nu över och nu väntar bara finalen av Philips Oneblade Cup på lördag denna veckan. Det var en oerhört jämn kamp om den sista finalplatsen, där vi framförallt såg tre lag utmärka sig. Dessa tre var Elgiganten Gaming, Conquer Gaming och Slussfors Gaming. Elgiganten gick ut hårt de två första kartorna och tog en tidig ledning tack vare två vinster, med Conquer tätt bakom. Dessa två lag fick sällskap av Slussfors i de senare rundorna då de vaknade sakta men säkert till liv.

De två nästföljande rundorna såg vi Conquer fortsätta placera sig högt och tog en ledning på 200 poäng över Elgiganten. Detta samtidigt som Slussfors tog hem en av rundorna och placera sig topp fyra. Inför den sista och avgörande rundan hade Conquer som sagt en ledning på cirka 200 poäng trots att de ännu inte vunnit en runda men samtidigt inte placerat sig sämre än fyra. Slussfors var en bit efter både Elgiganten och finnarna i Conquer men hade en chans om de gjorde en bra sista runda.

Conquer kunde inte fortsätta med sina topp fyra placeringar i den sista rundan och åkte ut tidigt på en niondeplats. Detta öppnade upp för både Elgiganten och Slussfors som nu båda hade chans att ta hem den sista finalplatsen. Trots att Slussfors tog hem den sista rundan med hela 12 frags räckte inte det hela vägen fram då de vaknade till liv försent. Elgiganten som åkte ut på en tredjeplats i den sista rundan med fem frags tog hem den sista platsen i finalen med 46 poäng mer än Conquer och 54 poäng mer än Slussfors. Detta innebär att Elgiganten är det sista laget som gör de sju andra lagen från de öppna kvalen samt åtta lag från Fraglegue sällskap i Philips Oneblade Cup final nästa lördag.
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..