×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Sista finalplatsen står på spel i helgens veckofinal

3
Det har gått åtta veckor sedan kvalen för Philips Oneblade Cup drog igång och efter imorgon, lördag vet vi äntligen vilka 16 lag som kommer göra upp om 50 000 kronor. Dessa 16 lag spelar om den sista finalplatsen i helgens veckofinal.
Veckans kval är nu över och vi har de 16 lag som tävlar om den sista finalplatsen i Philips Oneblade Cup klara. Från tisdagens kval ser vi återigen Conquer Gaming som konstant utmanat för förstaplatsen i alla kval de deltagit i, om det här är veckan allt går i lås för dem återstår att se. Torsdagens kval dominerades av Elgiganten Gaming som vann två av tre kartor och tog hem hela 1472 poäng.

Lördagens sändningsteam är återigen Luke "Saiint" Rogers som är den vackra rösten ni hör samt Kye Colquhoun som står för produktionen. Sändningen startar som vanligt 12.00 och sänds på Fragbites twitchkanal, twitch.tv/fragbite. Precis som tidigare finaler är det fem rundor på Erangel som gäller innan vi fastställt det sista laget som tar sig vidare till final.

De 16 lag som tävlar om den sista finalplatsen är:
Conquer Gaming
FuryMental Gaming
SHAKE N BAKE
Tozic AF
RapGodz
HelloMoto
iMN
shellshock
Elgiganten Gaming
FeelsDumbMan
556 Dacia Flippers
Slussfors Gaming
Endzone Academy
Prima eSport
JUSTICE
Magic Esports
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..