×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Nya fordon och mycket mer i dagens uppdatering

2
I dagens uppdatering till live servern har vi nya fordon till Vikendi och signalpistoler är nu tillagda i spelet. Det har även tillkommit en mängd spelförbättringar och buggfixar.
I dagens Playerunkown's Battlegrounds uppdatering har vi två nya fordon som kommit till den senaste kartan Vikendi. Först ut har vi Zima, ett terrängkörande fordon som ersätter UAZ:en på Vikendi. Precis som UAZ:en så tål den mer skada än andra fordon och kommer ge dig mer kontroll när du inte kör på vägarna. Det andra fordonet som kommer till Vikendi är en snöscoter som ersätter alla motorcyklar på kartan. Den ska, precis som motorcykeln vara väldigt snabb och vara enklare att kontrollera på isiga Vikendi.

Vi har också ett återvändande föremål i form av signalpistoler, dessa kommer vara tillgängliga på alla kartor i varierande mängd beroende på karta. Andra ändringar som tillkommer till spelet är fixen för att vapnen sköt olika snabbt beroende på vilken FPS man hade. Denna ändring kommer dock inte direkt utan kommer testas mer på testservern. För fullständiga patchnotes klicka här.


Artikelbild: PUBG corporation
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..