×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Dessa 16 gör upp om den näst sista finalplatsen i POBC

1
På lördag spelas den sjunde veckofinalen av Philips Oneblade Cup där den näst sista finalplatsen står på spel. Bland de lagen som kvalat in så har vi ett nytt lag som utmärkte sig i sitt kval, Team Evo som övertygande tog hem torsdagens kval.
Den sjunde veckans veckokval är nu över och vi har 16 lag klara för veckofinal imorgon. De som utmärkte sig var Team Evo som var den enda som lyckades dra ifrån sitt motstånd i deras kval. De tog hem två förstaplatser och en andraplats i torsdagens veckokval och fick till slut cirka 400 poäng mer än deras närmsta motståndare i form av Slussfors Gaming.

Lördagens veckofinal spelas återigen klockan 12.00 och sänds på twitch.tv/fragbite. Det är fem kartor som spelas och samtliga fem kartor är Erangel. Vi leds återigen av Luke "Saiint" Rogers magiska röst och all produktion sköts av Kye Colquhoun.

Dessa 16 lag gör upp om den näst sista finalplatsen i Philips Oneblade Cup:
Conquer Gaming
RapGodz
Prima eSport
Who Are You
FuryMental Gaming
YMCA Academy
Babyshark
FeelsDumbMan
Slussfors Gaming
Going Quantum Academy
Endzone Academy
The Carrys
SHAKE N BAKE
556 Dacia Flippers
Team Evo
4AK

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..