×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

USA

NPL Royale med 80 000 dollar i prispott spelas i helgen

1
Denna helgen kommer ordinarie NPL (National PUBG League) matcher utgå och kommer ersättas av NPL Royale, en turnering som spelas under helgen där alla NPL och NPL-C lag deltar och tävlar om totalt 80 000 dollar, cirka 750 000 kronor.
Alla 32 lag har delats upp i två grupper, A och B. Grupperna spelar fyra kartor under antingen fredagen eller lördagen beroende på vilken grupp de tillhör. De som placerat sig topp åtta tar sig vidare till finalen. Först ut är grupp A under natten till lördag, sändningstiden är 02:00 svensk tid, grupp B spelar 23:00 svensk tid på lördagsnatten. De åtta lagen från respektive grupp spelar sedan finalen på söndag 23:00 där de även tävlar om totalt 80 000 dollar, ca 750 000 kronor.

Lagen som deltar är de 16 lag från NPL och de 16 från NPL-C (National PUBG League - Contenders). De har delats in i två grupper som utgörs av åtta lag från NPL och åtta från NPL-C i vardera grupp. Gruppindelningen är följande:


NPL Royale
Grupp A
Grupp B
Tempo Storm
Team EnVyUs
Shoot To Kill
Wildcard Gaming
Why Tempt Fate
Spacestation Gaming
Eunited
Vicious Gaming
Endemic Esports
Cloud9
Denial
Simplicity
Trifecta
Ghost Gaming
Team Kru Esport
Oxymoron
Smokin Aces Red
Elevate
Noble Esports
GGWP
Lowkey Esports
Leggo Your Ego
Lazarus Esports
Elder Wolves
The Happy Campers
Zenith Esports
Team Mustache Dave
ReinvenT
Over Confident
Susquehanna Soniqs
Halocline Gaming
PlayerOne Esports




Artikelbild: OGN Esports
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..