×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Umx Gaming äntligen vidare till Philips Oneblade final

1
Den sjätte kvalveckan är över och efter lika många försök har uMx Gaming lyckats ta sig till final i Philips Oneblade Cup. Där kommer de göra upp med sju andra kvalade lag samt åtta lag från första säsongen av Fragleague.
uMx Gaming har deltagit i varje kval i Philips Oneblade och nu efter sex försök har de äntligen lyckats ta sig vidare till final. Efter fem jämna kartor var det bara cirka 90 poäng mellan uMx och deras närmsta motståndare Who Are You. Efter de tre första kartorna var det tydligt att de tre som kämpade om finalplatsen var Who Are You, uMx och Conquer Gaming. Med en fjärde och niondeplats i de två sista kartorna var Conquer ute och Who Are You placerade sig sexa och etta vilket inte räckte hela vägen.

Det återstår fortfarande två kvalveckor av Philips Oneblade Cup och om du vill göra uMx sällskap i finalen är det hög tid att anmäla dig. Veckans kval spelas återigen på tisdag och torsdag med start 19.00. För att anmäla dig och ditt lag klicka vidare på länken nedan.


Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..