×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Going Quantum vidare till final efter jämn uppgörning med Slussfors

1
Lördagens veckofinal var jämnare än någonsin med allt på spel ända in till den sista kartan. I slutändan var det Going Quantum Esport som säkrade sin plats i finalen av Philips Oneblade Cup i den femte veckans kval.
I lördagens veckofinal i Philips Oneblade Cup såg vi Going Quantum Esport ta hem den femte finalplatsen efter fem tuffa matcher på Erangel. De gick dock ut hårt den första och trots en andraplacering plockade de på sig flest poäng. De följande kartorna kom de trea och etta och fortsatte få många kills. Efter de tre första kartorna gick det inte lika bra och i fjärde kartan åkte de ut på en toflteplats, något som öppnade upp för deras närmsta konkurrenter, Slussfors Gaming.

Efter den fjärde kartan var det enbart 138 poäng som skiljde mellan Slussfors och Going Quantum. Going Quantum och Slussfors stötte på varandra i början av den sista kartan där Quantum lyckades ta ut hela Slussfors som slutade på en tolfteplats. Därmed var finalplatsen säker för Quantum som vann det femte kvalet med totalt 1998 poäng. För den som är intresserad av att göra Going Quantum sällskap i finalen av POBC så återstår det tre kvalveckor och anmälan för denna veckans kval är fortfarande öppen, klicka på knappen nedan för att komma till anmälan.
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..