×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Lagen för den femte veckans kvalfinal är klara

1
De 16 lagen som kommer göra upp om den femte finalplatsen imorgon är nu klara. Going Quantum var heta i sitt kval men räcker det hela vägen fram? Det får vi reda på imorgon i den femte veckofinalen.
I tisdagens kval var det med nöd och näppe SADBOY$ tog hem förstaplatsen då de enbart hade sex poäng tillgodo mot nykomlingarna MAfkrs som spelade sitt första kval denna veckan. Överlag var det en jämn affär med bara strax över 100 poäng som skiljde första och femte platsen.

I torsdagens kval dominerade Going Quantum Esport med två kartvinster och en sjätteplats tog de hem förstaplatsen i kvalet med hela 1508 poäng, deras närmsta motstånd i form av Feniks eSports var strax under 400 poäng efter. Längre ner i tabellen var det jämnare där vi såg Blodpung knippa den sista finalplatsen med bara åtta poäng ner till ROADGANG.

Sändningen startar som vanligt 12.00 på twitch.tv/fragbite. Sändningsteamet är återigen duon Luke "Saiint" Rogers och Kye Colquhoun som kommer leda oss igenom fem kartor av Erangel.Dessa 16 lag spelar i morgondagens veckofinal
SADBOY$
MAfkrs
Legit Gaming
uMx Gaming
Tozic AF
FuryMental Gaming
Lill Landet Svanö
Tikka eSports
Going Quantum Esport
Feniks eSports
Slussfors Gaming
How2Play
lilla kanalen
mitt E prick
Blodpung
RapGodz

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..